Uz slike samog enterijera namerno sam priložila osnove koje su izvučene iz AG projekta, u pokušaju da definisem tu "malu" razliku, taj "minimalan" napor
Kuhinja od bojenog MDF-a, sa braon kerrock pločom i kerrock leđima umesto pločica... centralni pult za pripremu hrane ujedno je i trpezarijski sto. Zato je i urađen u dve visine, radne visine kuhinje i visine trpezarijskog stola. Ovim rešenjem protora za obedovanje izbegnuta je potreba za nekim posebnim stolom u okviru dnevnog boravka, kako je zamišljano u prvobitnom AG projektu
Skraćivanjem stepeništa dnevni boravak je dobio na širini.
Stepenište je rađeno tako da bude što lakše, diskretnije... čelična podkonstrukcija, i drvene kutije, hrast. Staklo koje je ograda oslanja se na čelične kutije i ne ide do poda.
U prostoru dnevnog boravka na I spratu stepenište je kao lep detalj uramljeno ramom od beljenog hrasta. Ram ujedno služi i kao nosač stakla ograde.
Velika ogledala čine prostor kupatila većim nego što jeste. Kombinacija pločica Cerim, imitacije drveta i dekorativne pločice velikih dimenzija.
Drugi pogled, sa stepeništa, ka prostoru dnevnog boravka na I spratu.
Master spavaća soba na I spratu.
dečija soba... Plakar i dvokrilna balkonska vrata uokvireni preko zida i kosina u plafonu u praktično jedan element. Ta razlika potencirana bojenjem ostatka zida i plafona u drugu boju - u ovom slučaju braon.
Podest stepništa u potkrovlju
...a kroz vrata pogled na bazen u dvorištu.
U dečijem kupatilu pločice prirodnih tonova, u delu iznad ispirača napravljene kružne rupe, od gipsa i prosvetljenog klirita.
Master spavaća soba u potkrovlju. Kombinacija bojenog i furniranog MDF-a. Napravljen ravan deo plafona od gipsa, u širini plakara, ujedno maskira i klizač kliznih vrata. Ravan plafon bojen u belo, a drugi deo plafona, pa i zona zida do lamperije u tamno braon, da bi se kosina stavila u drugi plan i još više pobegla u senku.